Halfstammen

Ook voor de aanleg van halfstamvelden voor halfstammen ben je bij MvL Kwekerij Realisatie aan het juiste adres. De velden voor de halfstammen worden net als de containervelden, teeltvloeren en eb- en vloedvloeren helemaal op maat en naar wens van de klant ontworpen en ingericht.

Door het proces van A tot Z op ons te nemen, kunnen we je volledig ontzorgen. Wil je meer weten over halfstammen en het inrichten van halfstamvelden? Lees dan verder. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen
Halfstammen

Wat wij doen voor

Halfstammen

Maatwerk

Wist je dat al onze projecten bijna volledig maatwerk zijn? Zo vinden we altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
WIj zijn blij met het eindresultaat, waardoor wij nu veel effectiever in de kwekerij te werk kunnen gaan.
Van Leeuwen
Wij zijn erg tevreden over het meedenken in oplossingen en uiteraard het resultaat.
Huibers
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Halfstammen kweken

Halfstammen zijn bomen die een stamhoogte van 1 meter tot 1.20 hebben. Dit is de hoogte waarop de eerste takken beginnen. Halfstammen zijn dan ook kleiner dan laanbomen. De manier waarop halfstammen worden gekweekt scheelt niet veel van die van laanbomen. Kenmerkend voor de halfstamvelden is dat de vloer is voorzien van worteldoek of gemalen puin. Verder zijn de velden voorzien van rijen met verzinkte buizen met staaldraad. Beregening gebeurt vaak via een druppelslang.

 

Aanleg van halfstamvelden

Ook voor de realisatie van complete halfstamvelden kan je aankloppen bij MVL Kwekerij Realisatie. Iedere stap in het proces wordt uitvoerig uitgedacht en uitgetekend. Zo denken we na over de ideale indeling van de velden, maar ook de beste beregening en opbouw. Wij zijn in staat om ieder onderdeel van het proces zelf uit te voeren. Zo hebben we onze eigen beregeningsystemen en produceren we zelf de metaalconstructies. Zo verzorgen we jouw hele project van ontwerp tot oplevering.

 

Contact opnemen

Wil je de aanleg van jouw nieuwe velden voor halfstammen uit handen geven aan de specialisten van Kwekerij Realisatie? En ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of mail via info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij bespreken dan graag jouw wensen.