Vaste planten

Laat de complete inrichting van je teeltvloeren of eb- en vloedvelden voor vaste planten over aan de specialisten van MVL Kwekerij Realisatie. Al jarenlang helpen wij kwekers met het realiseren van geavanceerde en compleet ingerichte teeltvloeren en eb- en vloedvelden.

Door innovatieve technieken op het gebied van beregening te combineren met de gewenste constructies kunnen wij een volledig geoptimaliseerd systeem opleveren dat je vaste planten optimaal laat groeien en bloeien. Wil je meer weten over de mogelijkheden en onze werkwijze? Lees dan snel verder. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen om je wensen te bespreken.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen
Vaste planten

Wat wij doen voor

Vaste planten

Maatwerk

Wist je dat al onze projecten bijna volledig maatwerk zijn? Zo vinden we altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
WIj zijn blij met het eindresultaat, waardoor wij nu veel effectiever in de kwekerij te werk kunnen gaan.
Van Leeuwen
Wij zijn erg tevreden over het meedenken in oplossingen en uiteraard het resultaat.
Huibers
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Kwalitatieve en weerbare vaste planten

Vaste planten, oftewel planten die meer dan een seizoen meegaan, worden gekweekt in potten. De potten zijn geplaatst op teeltvloeren of eb- en vloedvelden. De vloer en het waterbeheer zijn cruciaal bij het creëren van kwalitatieve en weerbare vaste planten. Voor MVL Kwekerij Realisatie is het daarom ook essentieel dat alle facetten perfect op elkaar zijn afgestemd. Bij het maken van een ontwerp wordt daarom ook rekening gehouden met ieder element van de teeltvloer of eb- en vloedvloer.

 

Onze werkwijze bij de inrichting

Wanneer je er voor kiest om een nieuwe teeltvloer of eb- en vloedvloer te laten aanleggen voor je kwekerij door MVL Kwekerij Realisatie, zullen we eerst bij je langskomen voor een inspectie op locatie. Op basis van deze inspectie en jouw wensen als klant kunnen we een 3D tekening maken.

Vervolgens wordt op basis van de tekening het volledige veld voor de vaste planten ingericht. Van staalconstructies tot de gewenste beregening, alles wordt perfect afgestemd op de wens van de plant en klant.

 

Neem contact op

Heb je behoefte aan meer informatie op het gebied van de inrichting van teeltvelden voor vaste planten? En wil je meer te weten komen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij horen dan graag meer over jouw wensen.