Teeltvloeren

MVL Kwekerij Realisatie gaat graag aan de slag met het realiseren van nieuwe teeltvloeren. Of dat je nu je huidige teeltvloeren wilt uitbreiden of plannen hebt voor een nieuwe locatie, MVL Kwekerij Realisatie gaat graag de samenwerking met je aan.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van onder andere geavanceerde en compleet ingerichte teeltvloeren en eb- en vloedvelden. Hierbij maken wij gebruik van innovatieve technieken op het gebied van beregening en combineren deze met de gewenste constructies om een geoptimaliseerd systeem op te leveren. Door het gehele proces uit handen tenemen, kunnen we de klant volledig ontzorgen. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het aanleggen van teeltvloeren? Lees dan snel verder.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen

Het gebruik van teeltvloeren

Teeltvloeren worden veel gebruikt voor onder andere veredeling, opkweek en productie. Bovendien zijn ze ook geschikt voor potten. De vloeren zijn voorzien van worteldoek en folie die er voor zorgen dat het overtollige water afgevoerd kan worden naar de goot. Verder worden de plantjes op de teeltvloer beregend met behulp van sproeiers. Hierin verschilt de techniek met eb- en vloedvloeren.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? Dan kan je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Neem vandaag nog contact op en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

De werkwijze van MVL Kwekerij Realisatie

Schakel je MVL Kwekerij Realisatie in het voor het realiseren van een teeltvloer, dan zullen wij het complete proces van A tot Z regelen. Het proces begint met een inspectie op locatie waarbij de mogelijkheden en wensen worden besproken. Op basis van deze inspectie en jouw wensen wordt vervolgens een tekening gemaakt. Bij akkoord wordt het volledige teeltveld ingericht, inclusief grondwerk, beregening en opbouw met onder andere staalconstructies. Op deze manier kunnen we je volledig ontzorgen.

Vaste planten

Overige diensten

Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Ontwerp op maat

Bent u benieuwd of wat wij voor u kunnen betekenen en hoe dit in zijn werk gaat? Allereerst bespreken wij met u de mogelijkheden, waarna wij een ontwerp op maat kunnen ontwerpen waarin al uw wensen verwerkt kunnen worden. Voor alles hebben wij de juiste oplossing om u te ontzorgen.

Juiste oplossing

Een teeltvloer is de effectieve oplossing voor iedere teelt. Denk hierbij aan pottenvelden. halfstamvelden maar ook bij plantenvelden waarbij een teeltvloer vaak wordt toegepast. Het voordeel van een teeltvloer is dat het een droge en schone vloer is, waarbij er prima overheen gereden en gelopen kan worden, zonder dat dit schade toebrengt.. Dit is vooral handig in een boomkwekerij, waarbij er vaak als vervoermiddel een trekker wordt gebruikt. Tevens heeft het een duurzame en isolerende werking

De teeltvloeren zijn ook kostenbesparend. Dit komt omdat het water en kunstmest worden opgevangen en hergebruikt kunnen worden. Dit heeft als voordeel dat het een kostenbesparing oplevert, omdat er geen onnodig voeding verspilt wordt. Dit geeft daarom een extra effectieve en duurzame werking in uw boomkwekerij, waardoor het de investering meer dan waard is.

Neem contact op

Heb je behoefte aan meer informatie op het gebied van de inrichting van teeltvelden voor vaste planten? En wil je meer te weten komen over de mogelijkheid voor jouw bedrijf. Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij horen dan graag meer over jouw wensen.