Over ons

De specialist in Kwekerij Realisatie

Over ons

MVL Kwekerij Realisatie helpt de kweker met het realiseren van complete containervelden, halfstamvelden, kluitenstellingen, maar ook teeltvloeren, eb- en vloedvelden en waterbeheer. Wij verzorgen hierbij het gehele project van A tot Z. Op deze manier kunnen we jou als klant volledig ontzorgen.

Wil je meer te weten komen over MVL Kwekerij Realisatie? Lees dan verder. Ontdek meer over onze werkwijze en de maatwerk oplossingen die wij aanbieden. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen om je wensen te bespreken of een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Maak kennis met MVL Kwekerij Realisatie

MVL is een jong en dynamisch bedrijf. Wij houden ons iedere dag graag bezig met het zelf ontwikkelen van producten, uitvoeren van projecten en het realiseren van maatwerk oplossingen. De werkzaamheden worden door ons jonge, hechte team uitgevoerd in de werkplaats of op locatie.  

Met onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat om vrijwel ieder project op te pakken en van ontwerp tot oplevering te verzorgen. Hierbij nemen we de wensen van de klant als uitgangspunt. Dit betekent dat we vaak met maatwerk oplossingen werken. Op deze manier kunnen we het beste resultaat realiseren.

Onze werkwijze

Of dat je nu een containerveld wilt laten aanleggen op een nieuwe locatie of je kwekerij wilt uitbreiden met een nieuwe teeltvloer, MVL Kwekerij Realisatie gaat graag voor je aan de slag. We bekijken vooraf op locatie uitvoerig de mogelijkheden en bespreken je wensen. Op basis van de inspectie en jouw wensen wordt er een voorsteltekening gemaakt. De gedetailleerde 3D tekening geeft een goed beeld van de plannen.

 

Bij akkoord starten we met het grondwerk voor het veld of de vloer. Het grondwerk kan door één van onze partners worden uitgevoerd. De volgende stap in het proces is het aanleggen van de beregening. MVL levert ook haar eigen beregeningssysteem, waardoor we iedere plant optimaal van water kunnen voorzien. Daarna zorgen we ook voor de aanleg van de vloer en plaatsen we het bovenwerk. Zo maken we onder andere zelf kluitenstellingen, maar ook oplossingen op het gebied van waterbeheer zoals silo’s en bassins. Zo kunnen we een veld of vloer compleet ontwerpen, inrichten en opleveren.

Over ons

Het gezicht achter MVL Kwekerij Realisatie

De specialist
in kwekerij realisatie

Waarom samenwerken met MVL Kwekerij Realisatie?
Realiseert vakwerk op maat
Levert goede service en kwaliteit
Denkt mee in oplossingen voor uw bedrijf
Team van specialisten
Betrouwbaar
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl