Pottenvelden

Complete pottenvelden voor je kwekerij laten realiseren? Dan kun je terecht bij Kwekerij Realisatie. Wij helpen je van A tot Z ontzorgen bij de inrichting van pottenvelden. Hierbij zorgen wij niet alleen de bovenbouw van de velden, maar nemen wij ook de tekening, beregening en techniek voor onze rekening. Meer weten over onze werkwijze bij de inrichting van pottenvelden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen

Het toepassen van pottenvelden

Pottenvelden zijn velden voor de kweek van bomen in zowel potten als op kluit. Wil je graag je kwekerij uitbreiden met een nieuw pottenveld? Dan neemt MVL Kwekerij Realisatie graag dit project op zich. Wij verzorgen de complete inrichting van het pottenveld van tekening tot bovenbouw. Dit gaat als volgt in zijn werk.

 

We starten het proces met een afspraak op locatie om de grond te inspecteren. Daarnaast brengen we jouw wensen in kaart. Deze inspectie is geheel vrijblijvend. De volgende stap is het maken van een voorsteltekening. Deze tekening wordt volledig in 3D uitgewerkt, zodat je een goed beeld krijgt van de inrichting. Bij akkoord gaan we aan de slag met het uitvoeren van de plannen.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? Dan kan je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Neem vandaag nog contact op en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

De opbouw van de pottenvelden

Eerst wordt het benodigde grondwerk uitgevoerd om het veld klaar te maken. Daarna kan de gewenste beregening worden aangelegd. De beregening wordt ook door ons zelf ontwikkeld en volledig op maat ingericht. Vervolgens wordt de vloer naar wens voorzien van worteldoek en folie of puin tegen het onkruid. We kunnen dan starten met de opbouw van de verschillende benodigde constructies. Denk bijvoorbeeld aan kluitenstellingen, maar ook silo’s en andere oplossingen op het gebied van waterbeheer. Op deze manier worden de pottenvelden volledig op basis van de tekeningen ingericht.

Laanbomen

Overige diensten

No items found.
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Contact opnemen

U kunt bij ons terecht voor het indelen en realiseren van een pottenveld in jouw boomkwekerij. Van ontwerp tot bouw, wij staan graag voor u klaar en kunnen u van A tot Z ontzorgen. Denk hierbij aan het maken van de paden, het uitvoeren van de grondwerkzaamheden et cetera. Alle wensen zijn in overleg mogelijk om te realiseren. Eerst komen wij langs om de locatie te bekijken, waardoor wij een plan op maat kunnen ontwerpen waarin alle wensen opgenomen worden. Veel boomkwekerijen gingem u voor, zoals u bij het kopje 'Projecten' kunt zien.

Bent u geïnteresseerd geraakt over de aanleg van de pottenvelden? Zoekt u naar een oplossing om uw boomkwekerij zo effectief mogelijk te laten beregenen? Wij kunnen verschillende mogelijkheden en oplossingen aanbieden. Wil je graag meer informatie over de aanleg van de pottenvelden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of stuur een e-mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij horen dan graag meer over je wensen.

Voor meer informatie over het inrichten van halfstamvelden, eb- en vloedvelden en teeltvloeren lees je in de desbetreffende pagina. Tevens kun je bij ons ook terecht voor waterbeheer en maatwerk projecten.