Silo's en bassins

Wil je graag een goede wateropslag op de kwekerij realiseren? Dan kan je aankloppen bij MVL Kwekerij Realisatie. Naast het aanleggen van complete containervelden en teeltvloeren zijn wij ook gespecialiseerd in waterbeheer en wateropslag. Zo ontwikkelen en bouwen wij onder andere silo’s en bassins op kwekerijen voor de opslag van water.

Wil je meer weten over de voordelen silo’s en bassins, de ontwikkeling en opbouw? Lees dan verder. Uiteraard kun je voor meer informatie ook direct contact met ons opnemen.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen

Het optimaliseren van waterbeheer

Een goede wateropslag en waterbeheer wordt steeds belangrijker voor kwekerijen. Het gebruik van silo’s en bassins zijn daarbij een uitstekende oplossing. Ze geven je namelijk de mogelijkheid om regenwater op te slaan en op een later moment te gebruiken voor de bomen en planten. Door de wateropslag voor eigen rekening te nemen, ben je niet volledig afhankelijk van de water toeleverancier. Daarnaast kun je behoorlijk wat kosten besparen.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? Dan kan je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Neem vandaag nog contact op en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Hergebruiken van regenwater

Wil je als kweker stappen zetten op het gebied van wateropslag en waterbeheer? En wil je verantwoordelijker omgaan met water? Dan is het intekenen en plaatsen van een bassin of silo op je kwekerij een uitstekende oplossing. Wanneer je een teeltvloer of containerveld door MVL Kwekerij Realisatie laat realiseren, zal het bassin of de silo ook direct ingetekend worden. Met een duidelijke 3D tekening krijg je direct een helder beeld van de plannen. Bij akkoord zullen we vervolgens het grondwerk, de beregening, maar ook het bovenwerk inclusief silo of bassin opbouwen. Op deze manier kunnen we je als klant volledig ontzorgen.

Waterbeheer

Overige diensten

No items found.
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Waarom een silo of waterbassin?

Om wateropslag voor uw beregeningsinstallatie op te slaan, is het gebruik van een silo of waterbassin onmisbaar. Omdat het regenwater een schaars goed is in Nederland, kan het op de regenachtige perioden worden opgeslagen, waarna je in het beregeningsseizoen je planten en bomen vanuit je eigen bronwater kan beregenen. Het voordeel van de waterbassins is dat dit vrijwel op elke locatie kan worden ingegraven.

Watersilo's zijn eveneens onmisbaar in de beregeningsinstallatie. Deze zijn verkrijgbaar in wat kleinere of grotere formaten, zodat er altijd plaats is voor een silo in je boomkwekerij.

Neem contact op

Heb je behoefte aan meer informatie over de ontwikkeling en opbouw van een silo of bassin bij jou op de kwekerij? En wil je graag meer weten over de mogelijkheden?  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij gaan dan graag met je in gesprek.