Laanbomen

Heb je plannen om op een nieuwe locatie laanbomen te kweken? En wil je de complete containerveld zo optimaal mogelijk laten inrichten? Dan ben je bij MVL Kwekerij Realisatie aan het juiste adres.

Wij nemen namelijk het complete proces van A tot Z voor onze rekening. Denk aan het maken van de tekeningen tot de complete inrichting van het nieuwe containerveld voor de laanbomen. Meer weten over onze aanpak? Lees dan snel verder.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen
Laanbomen

Wat wij doen voor

Laanbomen

Maatwerk

Wist je dat al onze projecten bijna volledig maatwerk zijn? Zo vinden we altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
WIj zijn blij met het eindresultaat, waardoor wij nu veel effectiever in de kwekerij te werk kunnen gaan.
Van Leeuwen
Wij zijn erg tevreden over het meedenken in oplossingen en uiteraard het resultaat.
Huibers
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Optimale groei van Laanbomen

Laanbomen zijn overal te vinden langs wegen en straten. Bekende soorten zijn onder andere de eik, beuk, berk, plataan en iep. Deze laanbomen worden veel gekweekt in Nederland, voornamelijk in de Betuwe. Ze worden op een speciale manier gesnoeid, zodat ze de kenmerkende hoge kruinen krijgen. De bomen worden op zogenaamde containervelden gekweekt. Om een optimale groei te creëren, is het van belang dat de containervelden op de juiste manier worden ingericht. Over ieder element wordt nagedacht, bijvoorbeeld de beregening, wateropslag en indeling van de velden. MVL Kwekerij Realisatie zorgt daar voor.

 

Maatwerk inrichting van een containerveld

Wil je als kweker van laanbomen een nieuw containerveld laten aanleggen? Dan staat MVL Kwekerij Realisatie graag voor je klaar. Wij verzorgen namelijk de complete inrichting van containervelden voor laanbomen van A tot Z. Dit proces wordt volledig op maat uitgevoerd. We bekijken vooraf op locatie uitvoerig de mogelijkheden voordat we een ontwerp maken voor de inrichting. Nadat je akkoord gaat met de tekening, kan het nodige grondwerk worden uitgevoerd. Vervolgens wordt de beregening, de vloer en het bovenwerk aangelegd en geplaatst. Door het gehele proces van ontwerp tot oplevering te verzorgen, kunnen wij je volledig ontzorgen.

 

Contact opnemen

Heb je plannen voor een nieuwe containerveld voor laanbomen? En ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen via 0488-740 024 of stuur een e-mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij horen dan graag wat jouw wensen zijn.