Halfstamvelden

Wil je als kweker nieuwe halfstamvelden laten aanleggen en inrichten? Dan kun je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Al jarenlang helpen wij kwekers met het inrichten van onder andere halfstamvelden, containervelden, teeltvloeren en eb- en vloedvelden. Deze worden volledig op maat gerealiseerd. Zo nemen we onder andere het ontwerp, beregening en het complete bovenwerk voor onze rekening. Op deze manier kunnen wij de klant volledig ontzorgen bij de aanleg van een halfstamveld. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen

Kenmerken van halfstamvelden

Halfstambomen zitten qua grootte tussen laagstam en hoogstam bomen in. Ze zijn geënt op 80 tot 120 cm en worden niet veel groter. Ze worden gekweekt op een veld met een vloer van worteldoek of gemalen puin. Verder worden de halfstamvelden uitgevoerd met rijen van verzinkte buizen metstaaldraad. Om de halfstammen in optimale conditie te houden, wordt er meestal gekozen voor druppelslang beregening. Door iedere element van de velden op de juiste manier in te richten, geniet je van veel gemak en kunnen er veel kosten worden bespaard.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? Dan kan je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Neem vandaag nog contact op en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Maatwerk halfstamvelden

MVL Kwekerij Realisatie verzorgt graag de volledige aanleg en inrichting van halfstamvelden. Om een goed beeld te krijgen van de situatie komen wij eerst op locatie langs om onder andere de grondslag en verschillende mogelijkheden te bekijken. Op basis van de inspectie wordt er een voorsteltekening gemaakt. Met een gedetailleerde 3D tekening krijg je een duidelijk beeld van het complete plan. Bij akkoord kan het grondwerk worden uitgevoerd. De volgende stap is het aanleggen van de beregening en deze wordt uiteraard ook volledig op maat gemaakt. Tot slot wordt ook de bovenbouw gerealiseerd met onder andere de vloer en metaalconstructies. Door het gehele proces van ontwerp tot oplevering te verzorgen, kunnen wij je volledig ontzorgen.

Halfstammen

Overige diensten

No items found.
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Werkwijze inrichting

MVL Kwekerij Realisatie verzorgt graag een volledige inrichting van uw halfstamveld. Denk hierbij aan de teelt van halfstamfruitbomen, welke veel worden geteeld op een halfstamveld. Allereerst komen wij op locatie langs om een goed beeld te krijgen van uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bekijken. Daarna ontwerpen wij een plan op maat en nemen wij al uw wensen op in het ontwerp. Als hier akkoord op gegeven wordt, kunnen wij uw halfstamveld inrichten. Dit doen wij door middel van worteldoek, wat als bodem wordt gebruikt. Dit is een efficiënte oplossing, zodat overtollig water netjes wordt afgevoerd naar de bron en dit weer herbruikt kan worden.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt en wil je de aanleg van je nieuwe halfstamvelden uit handen geven aan de specialisten van MVL Kwekerij Realisatie?  Ben je benieuwd geworden naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488 - 740 024 of mail via info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij bespreken dan graag jouw wensen. Ook kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen, wij staan graag voor u klaar.

Bekijk ook onze andere diensten die wij kunnen aanbieden. Wellicht kunnen wij hierin wat betekenen voor uw boomkwekerij. Neem vrijblijvend contact op, zodat wij een oplossing op maat voor u kunnen ontwerpen.