Waterbeheer

Ook op het gebied van waterbeheer kun je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Beregening en waterbeheer zijn erg belangrijk bij het kweken van planten en bomen. Zonder water is er immers geen groei.

MVL Kwekerij Realisatie helpt je daarom met het optimaliseren van het waterbeheer. Dit doen we onder andere met behulp van silo’s, bassins en passende beregening. Wil je meer weten over onze werkzaamheden op het gebied van waterbeheer? Lees dan verder. Uiteraard kun je voor meer informatie ook direct contact met ons opnemen.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen
Waterbeheer

Wat wij doen voor

Waterbeheer

Maatwerk

Wist je dat al onze projecten bijna volledig maatwerk zijn? Zo vinden we altijd een oplossing die aansluit bij jouw wensen.

Offerte aanvragen
Klantervaringen
WIj zijn blij met het eindresultaat, waardoor wij nu veel effectiever in de kwekerij te werk kunnen gaan.
Van Leeuwen
Wij zijn erg tevreden over het meedenken in oplossingen en uiteraard het resultaat.
Huibers
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Het optimaliseren van waterbeheer

Met oog op het klimaat en verantwoord omgaan met water, is het van belang dat ook kwekers stappen ondernemen op het gebied van duurzaam waterbeheer. Het optimaliseren van het waterbeheer is niet alleen beter voor natuur en mens, maar ook voor de portemonnee. MVL Kwekerij Realisatie kan jouw bedrijf daarbij helpen. Zo houden we ons bij de aanleg van containervelden en teeltvloeren bezig met het verplaatsen en de opslag van water, maar ook het duurzaam omgaan met water door bijvoorbeeld het opvangen van regenwater en het te hergebruiken.

 

Hergebruiken van regenwater

De toevoer van water kan op verschillende manieren worden geregeld. Zo kun je water oppompen uit een bron, puls of sloot. Daarnaast kiezen steeds meer bedrijven ervoor om regenwater op te slaan en dit te hergebruiken voor de planten of bomen. Het opslaan van regenwater kan onder andere met een silo of bassin op het terrein. MVL Kwekerij Realisatie is bereid om deze volledig voor je in te tekenen en op te bouwen bij de aanleg van het containerveld of de teeltvloer.

 

Neem contact op

Wil je graag meer weten over waterbeheer en de verschillende mogelijkheden die wij bieden om het te optimaliseren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij bespreken dan graag de verschillende mogelijkheden met je.