Kluitenstellingen

Kluitenstellingen laten maken en plaatsen voor de kwekerij? Laat je project dan uitvoeren door MVL Kwekerij Realisatie. Wij zijn hét adres voor compleet inrichten van onder andere containervelden, halfstamvelden, teeltvloeren en eb- en vloedvelden, daarnaast nemen wij ook het ontwerpen, maken en toepassen van kluitstellingen voor onze rekening. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Afspraak is afspraak
Vakkundig advies door onze specialisten
Realisatie van maatwerkoplossingen

Toepassing van kluitstellingen

Kluitinstellingen vormen een belangrijk onderdeel van de boomkwekerij.  Ze zijn opgebouwd uit betonpalen met verzinkte buizen die samen een rek vormen. Hier kunnen de bomen tegenaan gezet worden. De kluitstellingen worden vaak in meerdere vakken opgebouwd. Om de bomen in de beste conditie te houden, worden de kluitstellingen gecombineerd met beregening in de vorm van druppelslangen of sproeiers.

Maatwerk

Maatwerk oplossingen laten realiseren? Dan kan je terecht bij MVL Kwekerij Realisatie. Neem vandaag nog contact op en vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Inrichting van velden

MVL Kwekerij Realisatie neemt het complete proces van de inrichting van de velden voor je uit handen. Dit geldt ook voor het ontwikkelen, maken en plaatsen van kluitenstellingen. Wij maken zelf de benodigde metaalconstructies en bouwen de palen en constructies op locatie voor je op. Daarbij nemen wij ook de beregening via een druppelslang voor onze rekening. Op deze manier kunnen we een optimaal werkend systeem realiseren die volledig is aangepast naar de wensen van de klant.

Specials

Overige diensten

No items found.
Contact

Laat je gegevens achter voor een vrijblijvend inventarisatiegesprek

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Of bel naar:
0488 - 740 024
Of mail naar:
info@mvlkwekerijrealisatie.nl

Kluitenstelling in uw boomkwekerij

Bent u geïnteresseerd geworden of dat een kluitstelling ook in uw boomkwekerij goed van toepassing kan zijn? Wij komen graag bij u langs om de voordelen en mogelijkheden te bespreken. Daarna kunnen wij al uw wensen op kaart zetten en hier een plan op maat voor ontwerpen.

Contact opnemen

Wil je meer weten over het realiseren van kluitstellingen voor de kwekerij en ben je benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 0488-740 024 of stuur een e-mail naar info@mvlkwekerijrealisatie.nl. Wij bespreken dan graag de verschillende mogelijkheden met je en voorzien je van advies op maat.

Voor meer informatie over de inrichten van containervelden, halfstamvelden, eb- en vloedvelden en teeltvloeren lees je de desbetreffende pagina. Tevens kun je bij ons aankloppen voor waterbeheer en maatwerkprojecten.